Verzenden en betalen

VERZENDING

Alle gewone pakjes worden verzonden met Taxipostdienst van de Belgische post. Het pakje wordt door de postbode, normaal binnen de 24u na verzending, bij u aan huis afgeleverd. Indien u niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvangt u een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kunt u het pakket afhalen in het postkantoor.

LEVERTERMIJN

Doorgaans wordt een pakket binnen de 7 dagen geleverd (bij online betalingen kan levering zelfs de dag volgend op de bestelling). Wij raden u toch aan om met ons contact op te nemen indien het pakket na 14 dagen nog steeds niet bij u is geleverd. Een pakket kan bij de Post of de verzendfirma altijd verloren gaan of blijven liggen. Als u ons op de hoogte brengt, gaan wij na bij de verzenddiensten wat kan verkeerd zijn gegaan en zorgen we voor een oplossing.

VERZENDTARIEVEN

België: 7 euro (5 euro voor Bpost afhaalpunt, gratis bij zelf afhalen in Brugge)
Nederland: 10 euro
Frankrijk: 14 euro
Duitsland: 12 euro
Luxemburg: 12 euro

Hongarije: 24 euro

Italië: 22 euro

Oostenrijk: 25 euro

Polen: 23 euro

Spanje: 25 euro

Slovenië: 40 euro

Tjechië: 25 euro

Verenigd Koninkrijk: 19 euro

Australia: 29 euro (VAT excl.)

Canada: 30 euro (VAT excl.)

Russian Federation: 45 (VAT excl.)

Singapore: 29 euro (VAT excl.)

Philippines: 40 euro (VAT excl.)

Chile: 45 euro (VAT excl.)

United Arab Emirates: 45 euro (VAT excl.)

USA: 25 euro (VAT excl.)

Indonesia: 40 euro (VAT excl.)

 

Aankoop vanuit andere landen is mogelijk, mits voorafgaande contactname i.v.m. de verzendkosten.

ANNULATIES – TERUGGAVE POLITIEK

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of het sluiten van de dienstenovereenkomst.

KDC Modelcars laat toe goederen binnen de 14 dagen na levering terug te sturen. Indien u een product wenst terug te sturen, stuur dan een mail naar info@kdc-modelcars.com. Na het ontvangen en aanvaarden van uw vraag tot terugzending, krijgt u van ons een bevestiging, dat het product mag worden teruggestuurd én dat de door u betaalde bedragen voor aankoop worden teruggestort. Gelieve geen producten terug te sturen zonder een bevestiging van KDC-Modelcars, deze producten zullen worden geweigerd.

We aanvaarden geen producten die op kosten van bestemmeling worden verstuurd.

Belangrijk:

het terugsturen van een product wijst op een fout van onzentwege. Als u ons de reden van uw terugzending mededeelt, kunnen wij onze producten en diensten tegenover onze klanten nog verbeteren.

BETALEN

Online via beveiligde verbinding.

KDC-Modelcars werkt hiervoor samen met een extern bedrijf, nl. HiPay , gespecialiseerd in 100% beveiligde betalingen online. Online betalen kan met Visa, Mastercard, Bancontact. Na verwerking van de gegevens van uw kaart of home banking systeem en aanvaarding van betaling krijgt u confirmatie van betaling online en via email. Doordat de online betaling onmiddellijk wordt verwerkt, kunnen wij uw bestelling dan ook dezelfde dag behandelen.

Via overschrijving

Wanneer u kiest voor deze optie worden alle instructies u getoond op de site. In een bevestigingsmail die u net na het voltooien van uw aankoop ontvangt, staan de betalingsgegevens vermeld. Na ontvangst van uw betaling (1 à 2 werkdagen) wordt de bestelling verzendklaar gemaakt. U kan uw betaling verrichten op volgend rekeningnummer: 

IBAN BE02 7506 5111 0440
BIC AXABBE22